Bij Purple wind kan ik je met veel verschillende dingen op weg helpen, afhankelijk van de kennis en ervaring die je zelf al hebt. Ik heb zelf veel moeten leren om als nieuwetijdskind me goed te kunnen voelen en help je graag met die ervaring.

Waarom zou je leren?

Als nieuwetijdsjongere zit je net iets anders in elkaar dan de meeste jongeren. Dat is waarschijnlijk geen nieuws voor je. Het kan zijn dat je veel gevoeliger bent en daardoor bijvoorbeeld de emoties van andere oppikt. Misschien weet je niet eens wat van jou of van de andere is. Misschien heb je paranormale talenten en heb je te maken met positieve, maar ook negatieve entiteiten. Wat ik ook veel zie is dat jongeren eigenlijk niet hier op aarde willen zijn en daardoor onbewust buiten hun lichaam gaan leven. Dit kan je onrustig of angstig maken of zorgen dat je je niet kan concentreren. Dit zijn allemaal dingen waar je mee te maken kan hebben en dan kan het heel fijn voor je zijn als je bijvoorbeeld goed leert aarden, leert omgaan met negatieve entiteiten of leert energie te reinigen. Veel vraagt wat oefening, maar als het lukt maak je je leven een stuk makkelijker.

Teaching bij Pirple wind in Wageningen

Werkwijze

Bij Purple wind kan ik je met veel verschillende dingen op weg helpen, afhankelijk van de kennis en ervaring die je zelf al hebt. Ik heb zelf veel moeten leren om als nieuwetijdskind me goed te kunnen voelen en help je graag met die ervaring. Daarnaast heb ik opleidingen in het mediumschap, sjamanisme en coaching van hoog gevoelige kinderen. Je hebt misschien zelf iets wat je graag wil leren, zoals communiceren met de spirituele wereld of werken met de wet van aantrekking. Maar we kunnen ook samen kijken waar je last van hebt en dan zien wat je zou kunnen oefenen om het beter te laten gaan.

 

Alles is maatwerk, niemand is hetzelfde. Jij bepaald zelf wat je wel en niet doet. Sommige dingen kunnen wel om een flinke dosis discipline vragen en lukken niet in 1 keer. Dan gaan we met vallen en opstaan door tot het je lukt. We werken overal in samen. Ik sta niet boven jou, maar naast jou en wie weet wat jij mij nog kan leren.

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!