Een reading geeft jou inzichten in jou of je kind waar je zelf mee verder kan.

Gidsenreading

Met gidsen bedoel ik de spirit helpers die aangewezen zijn om jou in het leven te leiden en te helpen. Zij kennen jou door en door, weten goed wat jou helpen kan en ze zijn vanuit onvoorwaardelijke liefde bij jou betrokken. In een gidsen reading geef ik aan jou door wat jouw gidsen of beschermengelen graag tegen je willen zeggen. Zij geven o.a. inzichten en adviezen en andere liefdevolle boodschappen waar jij vervolgens zelf mee verder kan. Je krijgt dan te zien dat je er nooit alleen voor staat.

Voor een gidsenreading kun je zelf met vragen of onderwerpen komen die jou nu bezig houden. Dit kan voor ouders bijvoorbeeld vragen zijn omtrent hun kind. Wat heeft jou kind van je nodig, hoe kun je beter met hem/haar omgaan of waar kunnen oorzaken liggen van gedragsproblemen. Voor de jongeren zelf kunnen het vragen zijn als waar je op moet letten bij een studiekeuze, waarom gebeuren er bepaalde dingen in je relatie of met vrienden enz. Als je zelf zo niet weet waar je wat over wil horen van je gidsen kan ik ook om een algemene boodschap vragen. Over het algemeen geld wel, hoe specifieker jij vraagt, hoe diepgaander de reading wordt.

Werkwijze

Readings kun je over de mail, whatsapp of telefonisch bij mij aanvragen. Voor beide readingen heb ik niet veel gegevens van je nodig. Met een naam en een korte omschrijving van jouw intentie voor de reading kom ik een heel eind. Ik doe altijd al voorwerk voor de reading, daarom ontvang ik het liefst deze gegevens voor ons gesprek. Als ik dat ontvangen heb kunnen wij een afspraak maken. Dit gesprek kan telefonisch, online met beeld of je kan bij mij langs komen. Mocht jij het fijner vinden om mij niet live te spreken, dan kan ik de reading meestal ook naar je mailen, beetje afhankelijk van wat en op welke manier de informatie bij mij doorkomt. Ik merk dat een aardig aantal jongeren dat erg fijn vinden, dus geef dit gerust bij mij aan.

Als laatste even een side note; om etische redenen voorspel ik geen toekomst en maak ik geen inbreuk op andermans privacy door in hun leven te kijken.

 


Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!