reading

 Ouder-kind reading.

 Deze reading is o.a. voor ouders die graag meer duidelijkheid willen krijgen over hun kind en/of over zichzelf. De informatie kan over van alles gaan wat betrekking heeft op ouderschap en psychisch, sociale en spirituele uitdagingen van een kind. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn: waarom gedraagt mijn kind zich zo? Hoe kan ik mijn kind beter helpen? Waarom heeft het bepaalde problemen? Voor dit soort reading maak ik contact met lichtwezens die bij jou en jouw kind betrokken zijn, zoals engelen, gidsen of voorouders. Zij geven voor jullie raad en advies.

De inzichten en informatie verkregen in deze readings ondersteunen bijvoorbeeld in de opvoeding, helpen bij het doorzien van persoonlijke patronen, ze geven verklaringen voor gebeurtenissen en/of helpen jouw kind beter te begrijpen. Readings kunnen enorm verhelderend zijn, maar hou er rekening mee dat het soms een beetje confronterend kan zijn als het op jou persoonlijk en jouw ouderschap aankomt. Hou in gedachten dat het alleen maar is om jou en jouw kind verder te helpen. Er zit geen oordeel op en alle inzichten worden met liefde gegeven!!

Deze reading kan ook voor het kind zelf zijn. Het kan heel fijn zijn voor een kind om de steun en hulp van een engel tastbaar te kunnen ontvangen en het helpt de aanwezigheid van deze lichtwezens zelf te gaan voelen.

Werkwijze ouder-kind reading

Een reading kan gericht zijn aan de ouder, maar ook direct aan het kind zelf. Met toestemming van hun ouders kunnen kinderen ook zelf een reading bij mij aanvragen.

 Voor de reading heb ik alleen namen van de betrokkenen nodig en kort een uitleg van de intentie voor de reading. Dit kan gewoon over de mail. Met deze informatie ga ik eerst alleen in alle rust de reading doen en maak hier aantekeningen van. We maken vervolgens een afspraak om te bespreken wat ik door gekregen heb en in dit gesprek kun je dan nog evt. aanvullende vragen stellen.  De aantekeningen van de reading kan ik dan achteraf naar je toe mailen.

Tijdens een reading/channeling kan er van alles gebeuren. Ik krijg vaak heel direct een antwoord dat ik woord voor woord kan notuleren en gelijk heel helder is.  Maar ik kan ook in hele symbolische visioenen terecht komen. Hierin spreken de metaforen soms duidelijker dan woorden, maar soms moeten ze ook nog ontrafeld worden. Het kan ook gebeuren dat ik geleid word om met orakelkaarten te gaan werken en het kan ook nog gebeuren dat ik naar een healing geleid worden.  Ik ga volledig mee in wat ik krijg, hoe vreemd en onlogisch het ook voor mij kan zijn, want mijn ervaring leert dat dit het beste resultaat geeft

 

Mediumieke reading (m.b.t. overledenen)

Een mediumieke reading is voor mensen die contact willen met een overleden dierbare. Het kan ontzettend fijn zijn om te horen hoe het met jouw dierbaren gaat en wat ze jou nog willen vertellen. Een mediumieke reading werkt ook helend voor de ontvanger.

Dit soort reading kan voor een kind of ouder enorm verlichtend werken, maar het is niet geschikt voor elk kind. Overleg over een mediumieke reading voor een kind is daarom aangeraden.

Dit soort readingen kunnen plaats vinden in mijn prakrijkruimte of bij jou thuis.

Ben je benieuwd of ik wat voor je kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op of kijk verder op deze website.