Reading

Bij Purple Wind verzorg ik twee soorten readingen: een ouder-kind reading en mediamieke readingen. Bij de ouder-kind readingen is het doel om meer duidelijkheid te creëren voor de ouders over wat hun kind precies voelt en doormaakt. Tijdens de reading gaan we uitzoeken wat jouw kind nodig heeft om weer lekker in zijn of haar vel te zitten. Om dit doel te bereiken ga ik contact leggen en samenwerken met spirituele lichtwezens in andere dimensies. Door middel van hun doorgegeven informatie en mijn kennis komen we tot de kern van het probleem. We krijgen inzichten die jou en jouw kind kunnen helpen en zelf beter te begrijpen. Daarnaast kan zo’n reading ook voor het kind zelf verhelderend zijn om meer inzichten te krijgen. Bij een mediamieke reading maak ik contact met overledenen. Ook dit kan voor zowel ouders als kinderen enorm verlichtend werken.

Wat is een reading?

Readingen zijn diepgaande sessies waarbij ik contact leg met lichtwezens die betrokken zijn bij jou. Voorbeelden hiervan zijn engelen, specifieke gidsen of voorouders. Deze lichtwezens geven mij inzichten en daarbij horend advies door voor een bepaalde situatie. Daarnaast haal ik veel informatie uit Akasha kronieken. Dit zijn bewustzijnsdimensies waar alle gegevens van de ziel liggen opgeslagen in de vorm van energie.

Een reading verloopt eigenlijk nooit hetzelfde. De ene keer krijg ik alle informatie heel duidelijk door en kan ik alles woord voor woord noteren. Andere keren heb ik readingen waarin ik in hele symbolische visioenen terecht komt waarbij er metaforen doorkomen die nog moeten worden ontrafeld. Uit ervaring heb ik geleerd om me volledig te laten leiden met wat ik doorkrijg, want dit geeft uiteindelijk voor iedereen het beste resultaat!

Ouder kind reading – Purple Wind

Ouders komen vaak met vragen als ‘Waarom gedraagt mijn kind zich zo?’ en ‘Hoe kan ik mijn kind beter begrijpen?’. Door middel van een ouder-kind reading gaan we antwoorden vinden op deze vragen. De verkregen informatie kan over alles gaan. Zo kan het gaan over van alles wat betrekking heeft op het ouderschap en psychische, sociale en spirituele uitdagingen van een kind. De inzichten die deze informatie met zich meebrengen geven ondersteuning in de opvoeding, helpen bij het doorzien van persoonlijke patronen en geven verklaringen waardoor jij jouw kind weer beter kan begrijpen.

Omdat voor veel mensen een spirituele reading als heel zweverig en een grote drempel kan worden gezien, kan ik indien gewenst van tevoren eerst in gesprek met klanten gaan om te vertellen hoe ik te werk ga. Voor de reading zelf heb ik namelijk altijd alleen maar namen van de betrokkenen en een korte uitleg over de intentie van de reading nodig. Met deze informatie ga ik zelf in alle rust de reading doen en maak ik aantekeningen. Vervolgens komen we even bij elkaar om te bespreken wat ik allemaal heb doorgekregen wat tot relevante inzichten kan leiden. Achteraf geef ik jullie alle gemaakte aantekeningen mee om nog eens rustig thuis door te lezen.

Mediamieke reading – Purple Wind

Bij een mediamieke reading maak ik contact met overleden dierbaren. Uit ervaring merk ik dat het een enorm fijn en helend gevoel geeft om te horen hoe het met de dierbaren gaat en of ze nog iets tegen je willen zeggen. Voor zowel ouder als kind kunnen dit soort readingen als enorm verlichtend worden ervaren. Echter raad ik altijd aan om voor een mediamieke reading met kinderen eerst even in overleg te gaan. Niet elk kind is namelijk geschikt voor dit soort readingen.

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!