Over mij

Mijn naam is Petra en ik ben verder single moeder van twee tiener dochters. Ik woon met mijn meiden en ons hondje in Wageningen en voor dit werk heb ik een eenvoudige, maar warme werkruimte bij mij thuis gecreëerd, waar ik ook heel graag ben.

Als kind heb ik de uitdagingen zelf ervaren van het paranormaal begaafd zijn. Ik had vooral last van geesten en was er erg bang voor.  Nu krijg ik het weer op mijn pad met 1 dochter die overleden personen ziet en 1 dochter die herinneringen uit vorige levens heeft. Toen ik 19 was heb ik het zelf voor een lange tijd kunnen blokkeren, maar op het moment dat ik de intentie zette om het te stoppen hoorde ik een vriendelijke stem die zei: “met 36 jaar komt dit terug en dan ga je ermee werken” Ik negeerde dit en 17 jaar lang heb ik bijna nergens last van gehad. Ik runde met mijn toenmalige partner een onderneming waar we veel jongeren in dienst hadden en dat vond ik het leukste aan dit bedrijf.  Maar ik was helemaal niet met paranormale zaken bezig en dacht er voor mijn 36ste verjaardag totaal niet aan.

Maar 3 dagen voor die verjaardag werd door een intense spirituele ervaring mijn 6de zintuig met een knal geactiveerd en had ik het gevoel in wonderland terecht te zijn gekomen. Ik ging weer overleden mensen zien, ik kreeg herinneringen van vorige levens en zag deze ook bij andere mensen (terwijl ik helemaal niet in reïncarnatie geloofde), ik ging engelen en gidsen channelen, kreeg beelden van de toekomst en de wonderlijke synchroniciteiten (extreme toevalligheden) gaven mij het gevoel in een film te leven. Dit was eerst allemaal super verwarrend. Ik had voor die ontwaking weinig met spiritualiteit (wel met religie) en veel van die paranormale ervaringen gingen recht tegen mijn bestaande overtuigingen in. Ik ben Christelijk opgevoed, met negatief oordeel over dit soort zaken. Reïncarnatie bestond voor mij toen niet en chackra’s vielen voor mij in de  categorie “vaag geklets”. Een voordeel is dat ik nu sceptische en religieus oordelende mensen goed kan begrijpen en het proces waar zij ingaan als hun overtuigingen gaan wankelen. Ik ken beide posities en het genoemde proces.  Een nieuwe waarheid aannemen valt niet mee, maar ikzelf kon na deze ervaringen niet anders dan een ruimere wereld instappen.  Ik heb door deze veranderingen maanden in wat men noemt een ‘spirituele crisis’ gezeten. Op het randje ben ik net niet bij de psychiater beland. Voorlichtende Youtube filmpjes hebben me hiervan gered.

Een jaar na deze activatie kreeg ik mezelf weer een beetje overeind en besefte dat ik een missie had. Toen nog niet helemaal duidelijk wat dit was, voelde ik de richting ongeveer wel aan. Ik ben trainingen gaan volgen in mediumschap, sjamanistisch werk en werken met de Akashic records. In mijn eerste les in sjamanisme leerde we trance reizen te maken. Dit ging mij bijzonder goed af en het voelde alsof ik dit al veel meer had gedaan. In de eerste trancereis kreeg ik van een gids te horen dat ik met kinderen moest gaan werken. Dit was een enorme verrassing voor mij, maar het welzijn van kinderen gaat mij wel enorm aan het hart. Vooral de hooggevoelige kinderen hebben mijn grote interesse.

Ik besloot verder te gaan met het werken met kinderen en heb mijn diploma voor kindercoach gehaald als rationele aanvulling op de esoterische trainingen. Ik heb daarnaast 5 jaar lang ontelbare uren besteed aan het bestuderen van allerlei spirituele en esoterische onderwerpen. Ik heb ook vele uren en duizenden euro’s besteed aan de nodige persoonlijke ontwikkeling en zo stoomde ik onder begeleiding van aardse en spirituele begeleiders mij klaar voor dit werk. 5 jaar na de eerste ervaringen dacht ik er eindelijk klaar voor te zijn om echt aan het werk te gaan. Maar het universum had andere plannen. De voorbereidingen moesten blijkbaar grondig gebeuren en van de één op andere dag belandde ik compleet onverwachts in een tweede spirituele crisis en deze was vele male zwaarder dan de eerste. Ik ben gedurende 7 maanden getest, gezuiverd en getraind door de spirits. Het was een hele bijzondere en magische periode, maar ze hebben het mij ook bijzonder moeilijk gemaakt, in die mate dat ik een half jaar op bed heb gelegen. Het resultaat is wel dat ik daarna sterker was, mijn ego een koppie kleiner is gemaakt en ik scherper kan communiceren met de spirituele wereld.

Hierna eenmaal aan het werk in de praktijk werd ik steeds naar de “oudere kinderen” getrokken, de tieners en jong volwassenen. Dit vond ik eerlijk gezegd ook het leukste en ging mij het makkelijkste af. Ik merkte ook dat er onder de jongeren een grote behoefte is aan spirituele, energetische en paranormale hulp. Enkele bijzondere wendingen en toevalligheden uit het universum hebben mij uiteindelijk doen beslissen om me volledig op de jongeren te gaan richten. Ik ben nu ook vrijwilliger bij een jongeren supportlijn en volg een opleiding in het coachen van hoogsensitieve jongeren om deze groep in bredere zin te kunnen ondersteunen.

In een droom kreeg ik te zien hoe ik honderden jongeren die verloren en verwaarloosd erbij stonden een paard, harnas en bewapening gaf. Ik trainde ze en leerde ze van alles om ze uiteindelijk in hun volle kracht op hun paarden in alle richtingen van de aarde te sturen op weg naar hun persoonlijke missie. Ik denk dat dit de essentie is van wat ik doe. Omdat jongeren nog nooit zo belangrijk zijn geweest voor de toekomst van de aarde als nu.

feather_purple

 

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!

Neem contact met mij op

petra