Healing

Wat is een healing?

Een healing kan worden gezien als een genezing waarbij er weer een balans wordt gebracht tussen lichaam, geest en ziel. Een arts voert dit ook uit, maar werkt via het lichaam. Een psychiater brengt weer balans via de geest. Ik richt me tijdens de healing volledig op de ziel. Healingen bij Purple wind vinden de basis in het sjamanisme. Bij het sjamanisme werkt een sjamaan samen met de spirituele wereld om problemen te verhelpen die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld geesten, zielsverlies of problemen uit vorige levens. Het is de oudste en meest diepgaande genezingswijze ter wereld en wordt nog steeds veelal gebruikt bij natuurvolkeren.

Healing bij Purple Wind

Mijn ervaringen met de healingen die ik geef zijn dat mensen weer kracht en positieve eigenschappen in zichzelf versterkt zien worden en beperkende patronen in hun gedrag en gevoel los kunnen laten. Effecten die ik bijvoorbeeld zie zijn dat mensen bijvoorbeeld de kleur in het leven weer kunnen zien, bepaalde discipline weer op kunnen brengen, emoties onder controle krijgen of bijvoorbeeld meer zelfverzekerd worden. Het is maar een greep uit mogelijkheden om een indruk te geven van wat de effecten kunnen zijn.

Healingen van Purple wind werken op energetisch- en ziels niveau. Dit moet dan doorwerken naar de fysieke realiteit. Hoe sterk en wanneer de healing zich merkbaar manifesteert is nooit met zekerheid te zeggen. (Soms sterk en direct, maar kan ook subtiel en 6 weken later) Hoewel van tevoren de precieze resultaten van een healing altijd nog onzeker zijn, lost het wel spirituele problemen op en heeft dat een positief effect op de ziel, lichaam, geest en zelfs mogelijk op jouw externe realiteit.

Voordat ik een healing voor iemand uitvoer vraag ik altijd aan onze gidsen of ik een healing kan en mag doen voor jou. Zij weten voor welk werk ik geschikt ben, zij kennen ook het plan voor jouw leven en wat daar wel en niet in aangepast mag worden. Jouw gidsen kunnen ook aangeven wat er precies voor jou gedaan kan worden. Het kan zijn dat ik niks voor je kan of mag betekenen of dat ik beter iets anders kan doen dan wat jij vraagt of verwacht, maar dit doe ik dan altijd in overleg met jou.

Om de beste resultaten te halen uit een healing, werk ik het liefst alleen en is dus een healing op afstand voor mij het meest ideaal. Daar haal ik ook de beste resultaten mee. Het alleen werken geeft mij de rust om mij volledig op het healingwerk te concentreren. Niet alleen voor mij heeft het op afstand werken grote voordelen, maar ook voor jou kan het als prettiger worden ervaren, omdat je lekker ontspannen in je eigen comfortabele omgeving kan verblijven. Ik streef altijd naar een ontspannen sessie, omdat op deze manier iedereen er het meeste profijt van heeft.

feather_purple

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!