healing

De healingen van Purple wind vinden hun oorsprong in het ‘sjamanisme’ en ‘Akashic record’ werk. Dit zal niet iedereen meteen wat zeggen, maar in het kort komt het erop neer dat ik toegang heb tot informatie, wijsheden en krachten die buiten de tastbare realiteit te vinden zijn. Dit geeft mij de mogelijkheid snel en duidelijk erachter te kunnen komen wat er bij een kind speelt, maar ook om zaken aan te pakken waar men in de reguliere hulpverlening niet of nauwelijks weet van heeft. Er is meer tussen hemel en aarde en daarmee zijn er veel meer invloeden op een kind dan direct gezien kunnen worden en dat is waar ik me op richt. Vooral hooggevoelige kinderen worden hierdoor beïnvloed. Zij kunnen last hebben van dingen waar de gemiddelde mens niets van merkt en dat maakt hun een speciale doelgroep voor dit werk.

In mijn werk stel ik spirituele diagnoses en verhelp spirituele problemen. Dit heeft positief effect op de ziel, maar kan ook doorwerken op lichaam en geest en zelfs op de externe realiteit. Ik heb als voorbeeld meegemaakt dat klasgenootjes ineens stopte met pesten, omdat er in het slachtoffertje iets geheeld was. De externe realiteit gaat dan de interne genezing terug spiegelen. Er is dus veel met sjamanistisch en Akashic werk mogelijk. Maar wat precies het effect zal zijn van een healing is nooit van te voren te zeggen. Dit is werk van overgave, zowel voor mij als voor de cliënt en dat is voor westerlingen nogal eens lastig. Maar hoe dan ook, er gebeurt altijd iets positiefs.

Voor de healings werk ik het beste alleen. Dat geeft mij de rust om mij goed te kunnen concentreren. Werken op afstand is voor mij dan ook het fijnste en daar haal ik ook de beste resultaten mee, in tegenstelling tot veel andere healers. Op afstand werken heeft ook veel voordelen voor ouder en kind. Het scheelt jullie vaak tijd en energie en voor sommige kinderen veel stress. Voor mijn werk is het alleen wel goed als de ontvanger, kind of ouder,  op het moment dat ik werk iets ter ontspanning doet en dat de intentie van ‘ontvangen van de healing’ door ouder en/of kind wordt gezet. Verder streef ik ernaar het zo makkelijk en ontspannen mogelijk te houden voor iedereen.

Mocht je meer willen weten met betrekking tot jouw persoonlijke situatie, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

 

feather_purple

Ben je benieuwd of ik wat voor je kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op of kijk verder op deze website.