Healing

Bij Purple Wind bied ik healingen aan die weer de balans tussen lichaam, geest en ziel bij kinderen en ouders laten terugkomen. Tijdens een healing krijg ik toegang tot andere dimensies en entiteiten waar veel informatie, wijsheden en krachten te vinden zijn. Door deze doorgekregen informatie wordt mij al snel duidelijk wat er precies speelt bij een kind. Er wordt vaak gedacht dat problemen alleen een oorzaak hebben in geest of lichaam, maar juist in de ziel liggen vaak de oplossingen. Ik kan jullie de oplossing bieden voor problemen waar de reguliere hulpverlening niks van weet.

Wat is een healing?

Een healing kan worden gezien als een genezing waarbij er weer een balans wordt gebracht tussen lichaam, geest en ziel. Een arts voert dit ook uit, maar werkt via het lichaam. Een psychiater brengt weer balans via de geest. Ik richt me tijdens de healing volledig op de ziel. Healingen vinden de basis in het sjamanisme. Bij het sjamanisme maakt een sjamaan contact met de geestenwereld om ziektes die door bijvoorbeeld geesten of zielsverlies zijn veroorzaakt te genezen. Het is de oudste en meest veelzijdigste genezingswijze ter wereld en wordt nog steeds veelal gebruikt bij natuurvolkeren. Een healing van de ziel is een erg  intensief proces en gaat altijd erg diep. Na een healing wordt vaak een ontspannen en vrij gevoel ervaren. Er is weer balans tussen lichaam, geest en ziel!

Healing – Purple Wind

Een speciale doelgroep voor de healingen zijn kinderen die hoogsensitief zijn. Zij kunnen last hebben van dingen die voor de gemiddelde mens niet eens opvallen. Deze hooggevoeligheid kan als gevolg hebben dat zij entiteiten voelen die als naar kunnen worden ervaren. Hoewel van tevoren de resultaten van een healing altijd nog onzeker zijn, lost het wel spirituele problemen op en heeft dat een positief effect op de ziel. Dit positieve effect op de ziel speelt ook weer door op lichaam, geest en de externe realiteit.

Om de beste resultaten te halen uit een healing, werk ik het beste alleen en is dus een healing op afstand het meest ideaal. Het alleen werken geeft mij de rust om te concentreren en tot de juiste inzichten te komen. Niet alleen voor mij heeft het op afstand een healing geven grote voordelen, maar ook voor jullie kan het als prettiger worden ervaren omdat het soms voor het kind veel stress kan opleveren. Ik streef dan ook altijd naar een ontspannen sessie omdat op deze manier iedereen er het meeste profijt van heeft.

feather_purple

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!