ervaringsverhalen

Volg hier al mijn ervaringen en ontdek samen met mij

Werkwijze ouder-kind channeling

Een channeling kan gericht zijn aan de ouder, maar ook direct aan het kind zelf. Met toestemming van hun ouders kunnen kinderen ook zelf een channeling bij mij aanvragen.

Voor een channeling zak ik in een trance-staat. Dit kan ik het beste als ik rust heb en alleen ben. Voor de channeling plannen we een telefonisch gesprek om duidelijk te krijgen wat de intentie voor de channeling is. Ik ga vervolgens aan het werk en schrijf de channeling uit. Ik merk dat het heel fijn is voor mensen om de informatie op papier te hebben. Nadat je de uitgeschreven channeling hebt ontvangen spreken we elkaar weer om ook mondeling door te nemen wat er door is gekomen. Er is dan nog de mogelijkheid om evt. toelichting te ontvangen.

Tijdens een channeling kan er van alles gebeuren. Ik krijg vaak heel direct een antwoord dat ik woord voor woord kan notuleren en gelijk heel helder is.  Maar ik kan ook in hele symbolische visioenen terecht komen, waarbij de metaforen soms duidelijker spreken dan woorden, maar soms ook nog ontrafeld moeten worden. Soms word ik geleid met orakelkaarten te gaan werken en het kan ook nog gebeuren dat ik naar een healing geleid worden.  Ik ga volledig mee in wat ik krijg, hoe vreemd en onlogisch het ook voor mij kan zijn, want mijn ervaring leert dat dit het beste resultaat geeft

 

Mediumieke reading (m.b.t. overledenen)

Een mediumieke reading is voor mensen die contact willen met een overleden dierbare. Het kan ontzettend fijn zijn om te horen hoe het met jouw dierbaren gaat en om misschien nog vragen te kunnen stellen. Een mediumieke reading werkt ook helend voor de ontvanger.

Dit soort reading kan voor een kind of ouder enorm verlichtend werken, maar het is niet geschikt voor elk kind. Overleg over een mediumieke reading voor een kind is daarom aangeraden.

Dit soort readingen kunnen plaats vinden in mijn prakrijkruimte of bij jou thuis.

Ben je benieuwd of nieuwschierig of ik wat voor je kan betekenen?

neem gerust contact met mij op of kijk voor meer informatie op deze website

neem contact met mij op