Coaching

Bij Purple Wind bied ik coaching aan voor twee verschillende doelgroepen. De eerste doelgroep betreft kinderen en ouders met paranormale gaven. De tweede groep zijn jongeren en volwassen die een spiritueel ontwakingsproces doormaken. Dit spirituele proces kan zonder de juiste kennis en begeleiding leiden tot psychische problemen. Bij coaching help ik jou met wat jij doormaakt. Ik help je ontdekken en leer je hoe je er mee kan omgaan, want deze ervaringen kunnen een verrijking van het leven worden.

Wat is coaching?

Bij coaching help ik ouders en kinderen bij het hebben van paranormale gaven en ervaringen. Het coachen houdt hierbij in dat ik ondersteuning bied en advies kan geven over hoe je ermee om kan gaan. Vooral bij kinderen is het vaak van belang dat ze serieus genomen worden en dat er naar ze geluisterd wordt. Het is voor het kind fijn als ze met iemand spreken die begrijpt wat ze ervaren en weten dat ze er niet alleen in staan. Ik kan als coach de helpende hand bieden hierbij!

Tijdens een coachingstraject op het gebied van een spiritueel ontwakingsproces bied ik ondersteuning en uitleg waar nodig. Het ontwakingsproces kan, zonder goede hulp, heel lang duren of zelfs resulteren in psychische problemen met depressies tot gevolg. Het gehele proces kan veel energie kosten en als een grote uitdaging worden gezien. Ik bied, vanuit eigen ervaring en studie, hulp die jou kan helpen om dit ontwakingsproces zo goed mogelijk te doorlopen.

Coaching bij paranormale gaven en ervaringen – Purple Wind

Paranormale gaven kunnen zich uiten in het zien van overledenen, het horen van stemmen of door middel van telepathisch contact of herinneringen uit vorige levens. Hoewel dit in de volksmond vaak paranormaal begaafd wordt genoemd, maak ik liever gebruik van de term multidimensionale gaven. Dit implementeert namelijk niet dat het hebben van deze gaven niet ‘normaal’ is. Mijn doel is juist dat deze bijzondere ervaringen meer geaccepteerd worden omdat het juist een verrijking kan zijn in het leven. Wanneer een kind deze gaven ervaart kan dit best beangstigend en verwarrend zijn. Een kind met deze multidimensionale gaven wordt ook wel een nieuwtijdskind genoemd. Juist door begrip te tonen en als luisterend oor te fungeren, bied ik ondersteuning waar nodig zodat het niet meer als belastend wordt ervaren maar juist als verrijking.

Coaching bij spiritueel ontwaken – Purple Wind

Tijdens het spirituele ontwakingsproces wordt je je in een snel tempo opeens veel meer bewust van wie je bent, wat je doel op aarde is en hoe alles in elkaar zit. Daarnaast kan je je ook bewuster worden in multidimensionale zaken zoals onderwerpen vanuit de spirituele wereld. Het komt erop neer dat je ogen worden geopend voor veel onderwerpen en dat kan voor velen wel even hun leven op z’n kop zetten. Dit kan ervoor zorgen dat je psychische gezondheid een tijd onder druk komt te staan. Hier ligt bij sommigen ook vaak de oorzaak van een burn out of een psychose. Het gehele proces kan namelijk als heel zwaar worden ervaren. Tijdens m’n coaching met begeleiding en uitleg tijdens dit gehele proces kan jij het goed doorlopen waardoor jij het ook als iets positiefs kan gaan ervaren. Het ontwakingsproces heeft namelijk als doel om je hele bestaan te beteren, en dat is iets wat ondanks de uitdaging het zeker waard is. Mocht je weer willen weten over dit spirituele ontwakingsproces, dan kan je hier meer lezen!

feather_purple

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!