Bij Purple Wind bied ik nu coaching aan voor drie verschillende doelgroepen. Ten eerste coach ik jongeren die hoogsensitief zijn en die beter met deze eigenschap willen leren leven. De tweede doelgroep betreft jongeren met paranormale gaven. En ten derde begeleid ik jongeren die een spiritueel ontwakingsproces doormaken. Mocht je niet in deze groepen vallen, maar wil je toch graag een coach met een spirituele insteek, neem dan contact met mij op en dan kijk ik wat ik voor je zou kunnen betekenen.

vrouw die vrij is purple wind

Coaching bij HSP

Hoogsensitief zijn is een mooie eigenschap en brengt vele talenten met zich mee. Maar in deze maatschappij kan het ook zeker een uitdaging zijn. Snel overprikkeld, onzekerheid, faalangst, over je grenzen heen gaan, niet begrepen worden, depressiviteit…  het is maar een greep uit de lijst van klachten die voort kunnen komen uit hoogsensitiviteit. (HSP)  Toch hoeft HSP zijn niet zoveel problemen op te leveren en kun je er een heel gelukkig leven mee leiden. Je kan het zelfs als kwaliteit in je leven inzetten. Maar dat vraagt een stuk zelfkennis, bewustwording, acceptatie en soms aanpassing. Daar help ik je bij. Zo kun jij een leven gaan leiden waar je weer plezier in hebt.

Voor dit soort coaching kun je een langer traject doorlopen, maar soms is een uurtje even alles op een rijtje zetten of enkele tips genoeg om verder te kunnen. Ik ben flexibel en kijk wat bij jou past.

Coaching bij paranormale ervaringen en gaven

Paranormale gaven kunnen zich uiten in het zien van overledenen, het horen van stemmen of door middel van telepathisch contact of herinneringen uit vorige levens. Hoewel dit in de volksmond vaak paranormaal begaafd wordt genoemd, maak ik liever gebruik van de term multidimensionale gaven. Dit implementeert namelijk niet dat het hebben van deze gaven niet ‘normaal’ is. Mijn doel is juist dat deze bijzondere ervaringen meer geaccepteerd worden omdat het juist een verrijking kan zijn in het leven.

Wanneer je deze gaven ervaart kan dit best beangstigend en verwarrend zijn of andere problemen geven in je dagelijkse leven. De meest gehoorde klacht is negatieve entiteiten.  Ik leg je graag uit wat er gebeurt en wat je kunt doen om hier minder of geen last meer van te hebben. Ik begrijp wat je meemaakt en zorg dat je er niet alleen voor staat.

Om begeleiding te krijgen bij paranormale ervaringen kun je een sessie bij mij aanvragen. Maar je kan ook even een kwartiertje met me bellen of korte vragen aan mij sturen via whatsapp.  Voor een kleine vergoeding help ik je dan op een korte en snelle manier verder.

Coaching bij Paranormale gaven Purple wind
Spiritueel ontwaken Purple wind wageningen

Coaching bij spiritueel ontwaken

Tijdens het spirituele ontwakingsproces wordt je je in een snel tempo opeens veel meer bewust van wie je bent, wat je doel op aarde is en hoe alles in elkaar zit. Daarnaast kan je je ook bewuster worden in multidimensionale zaken zoals onderwerpen vanuit de spirituele wereld. Het komt erop neer dat je ogen worden geopend voor veel onderwerpen en dat kan voor velen wel even hun leven op z’n kop zetten. Dit kan ervoor zorgen dat je psychische gezondheid een tijd onder druk komt te staan. Hier ligt bij sommigen ook vaak de oorzaak van een burn out of een psychose. Het gehele proces kan namelijk als heel zwaar worden ervaren. Tijdens m’n coaching met begeleiding en uitleg tijdens dit gehele proces kan jij het goed doorlopen waardoor jij het ook als iets positiefs kan gaan ervaren. Het ontwakingsproces heeft namelijk als doel om je hele bestaan te beteren, en dat is iets wat ondanks de uitdaging het zeker waard is. Mocht je weer willen weten over dit spirituele ontwakingsproces, dan kan je hier meer lezen!

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!