coaching

In mijn coaching richt ik me op twee doelgroepen. De eerste zijn kinderen en ouders met paranormale gaven en ervaringen en de tweede groep zijn jongeren en volwassenen die in een spiritueel ontwakingsproces zitten.

Coaching bij paranormale gaven en ervaringen.

Ik richt me met mijn coaching op kinderen en ouders met paranormale gaven en/of ervaringen.

Situaties waar je bijvoorbeeld aan kan denken zijn het zien van overleden personen, het horen van stemmen, telepathisch contact of herinneringen uit vorige levens. Ik noem deze ervaringen liever multi-dimensionale gaven en ervaringen, omdat dit beter aangeeft wat het zijn en het legt niet de nadruk op ‘niet normaal’.  Maar om mezelf verstaanbaar te maken gebruik ik vaak ook het woord paranormaal.

Multidimensionaal begaafd zijn kan voor een kind een belasting zijn. Ikzelf heb het als kind niet als prettig ervaren.  Het kan erg eenzaam, beangstigend en verwarrend zijn. Het raakt een kind op vele vlakken in het leven, zowel psychisch, fysiek als sociaal. Dit terwijl het eigenlijk iets heel moois kan en zou moeten zijn. Ik wil eraan werken dat deze gaven en ervaringen een verrijking voor het leven worden.

Om daar mee te beginnen is het belangrijk dat een kind met deze gaven serieus genomen wordt en er naar hem/haar geluisterd wordt.  Daar kun je als ouder al mee beginnen en als je mijn website bekijkt doe je dit blijkbaar al. En heel belangrijk is dat ze er niet alleen in staan, maar met iemand spreken die hun begrijpt. Ik kijk wat de specifieke behoeften van een kind zijn en help jou en jouw kind de situatie te begrijpen, hoe jullie ermee om kunnen gaan en als het nodig is vul ik het aan met bijvoorbeeld healing.

Het komt ook voor dat de kinderen zelf volledig vrede hebben met hun ervaringen, maar dat dit zo recht tegen de overtuigingen van de ouders ingaat, dat het deze van hun stuk brengt. Een kind van 2 kan bijvoorbeeld ineens in volle zinnen heel relaxed vertellen over een vorig leven of dat hij met een overleden oma heeft gesproken. Als ouders hier nooit in geloofd hebben of bijvoorbeeld religieuze overtuigingen hebben, dan kan het een uitdaging zijn het hoofd koel te houden. Ik help de ouders om met hun kind en de gebeurtenissen om te gaan en om hem/haar te kunnen begrijpen. Meestal kan er dan heel veel van het kind geleerd worden i.p.v. andersom.

 

Coaching bij spiritueel ontwaken:

Mocht je nog niet weten wat spiritueel ontwaken is, lees dan eerst even de informatie hierover die ik op mijn website heb staan.  Heel kort gezegd is het een proces waarin je spiritueel snel groeit en jouw bewustzijn in rap tempo verhoogt. Je wordt je meer bewust van wie je bent, van wat je op aarde komt doen, wat er in jezelf speelt, wat er in de wereld gebeurd met hoe alles in elkaar zit en je kan je meer bewust worden van multidimensionale zaken zoals vorige levens, de spirituele wereld en universele wetten. Je ogen gaan open voor heel veel onderwerpen die je eerder niet kon zien en dat kan bij sommigen het leven behoorlijk op z’n kop zetten. De situatie rondom corona is voor veel mensen ook een trigger om te ontwaken en daardoor komen er nu heel snel steeds meer mensen in dit proces. Dit proces komt zover ik weet niet bij jonge kinderen voor, maar al wel bij tieners. Hierdoor kan hun psychische gezondheid tijdelijk onder druk komen te staan, tot 't zelfs het formaat van een depressie of psychose kan aannemen. Het proces hoeft niet, maar kan soms heel zwaar, pijnlijk en verwarrend zijn.  Als deze mensen (vooral jongeren) geen of de verkeerde hulp krijgen kan dit het proces onnodig lang en moeilijk maken. Wat de mate van ernst ook is, begeleiding en uitleg is in dit proces zeer fijn tot heel erg belangrijk.

Ik ben zelf door aardig problematische fases van het ontwakingsproces heen gegaan en ontwaak nu na 6 jaar nog verder en verder. Ik ken uit ervaring veel ins en outs. Daarbij heb ik me er theoretisch flink in verdiept en leer veel van mijn gidsen over dit proces.

Het ontwakingsproces heeft als doel je hele bestaan te verbeteren en uiteindelijk collectief de hele aarde naar een hoger plan te tillen, maar in sommige perioden kan het een uitdaging zijn. In dat geval bied ik hier begeleiding in door uitleg te geven wat er gebeurt, hoe je ermee om kan gaan en evt. aanvullen met healing.

Mocht je een tiener zijn die dit proces herkent en het wordt problematisch voor je, maar je ouders begrijpen het niet en bieden niet de juiste hulp, meld je dan alsnog bij mij en dan kijken we hoe we verder kunnen.  Blijf er niet alleen mee rondlopen!!

feather_purple

Ben je benieuwd of ik wat voor je kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op of kijk verder op deze website.