Coaching

Bij Purple Wind bied ik nu coaching aan voor twee verschillende doelgroepen. De eerste doelgroep betreft jongeren met paranormale gaven. De tweede groep zijn jongeren die een spiritueel ontwakingsproces doormaken. En binnenkort ga ik ook coaching bieden voor hoogsensitieve jongeren die beter met deze eigenschap willen leren leven.

Wat is coaching?

Bij coaching help ik jongeren die paranormale gaven en ervaringen hebben. Het coachen houdt hierbij in dat ik ondersteuning bied en advies kan geven over hoe je ermee om kan gaan.

Tijdens een coachingstraject op het gebied van een spiritueel ontwakingsproces bied ik ondersteuning en uitleg waar nodig. Het ontwakingsproces kan, zonder goede hulp, heel lang duren of zelfs resulteren in psychische problemen met depressies tot gevolg. Het gehele proces kan veel energie kosten en als een grote uitdaging worden gezien. Ik bied, vanuit eigen ervaring en studie, hulp die jou kan helpen om dit ontwakingsproces zo goed mogelijk te doorlopen.

Coaching bij paranormale gaven en ervaringen – Purple Wind

Paranormale gaven kunnen zich uiten in het zien van overledenen, het horen van stemmen of door middel van telepathisch contact of herinneringen uit vorige levens. Hoewel dit in de volksmond vaak paranormaal begaafd wordt genoemd, maak ik liever gebruik van de term multidimensionale gaven. Dit implementeert namelijk niet dat het hebben van deze gaven niet ‘normaal’ is. Mijn doel is juist dat deze bijzondere ervaringen meer geaccepteerd worden omdat het juist een verrijking kan zijn in het leven.

Wanneer je deze gaven ervaart kan dit best beangstigend en verwarrend zijn of andere problemen geven in je dagelijkse leven. De meest gehoorde klacht is negatieve entiteiten.  Ik leg je graag uit wat er gebeurt en wat je kunt doen om hier minder of geen last meer van te hebben. Ik begrijp wat je meemaakt en zorg dat je er niet alleen voor staat.

Om begeleiding te krijgen bij paranormale ervaringen kun je een sessie bij mij aanvragen. Maar je kan ook even een kwartiertje met me bellen of korte vragen aan mij sturen via whatsapp.  Voor een kleine vergoeding help ik je dan op een korte en snelle manier verder.

Coaching bij spiritueel ontwaken – Purple Wind

Tijdens het spirituele ontwakingsproces wordt je je in een snel tempo opeens veel meer bewust van wie je bent, wat je doel op aarde is en hoe alles in elkaar zit. Daarnaast kan je je ook bewuster worden in multidimensionale zaken zoals onderwerpen vanuit de spirituele wereld. Het komt erop neer dat je ogen worden geopend voor veel onderwerpen en dat kan voor velen wel even hun leven op z’n kop zetten. Dit kan ervoor zorgen dat je psychische gezondheid een tijd onder druk komt te staan. Hier ligt bij sommigen ook vaak de oorzaak van een burn out of een psychose. Het gehele proces kan namelijk als heel zwaar worden ervaren. Tijdens m’n coaching met begeleiding en uitleg tijdens dit gehele proces kan jij het goed doorlopen waardoor jij het ook als iets positiefs kan gaan ervaren. Het ontwakingsproces heeft namelijk als doel om je hele bestaan te beteren, en dat is iets wat ondanks de uitdaging het zeker waard is. Mocht je weer willen weten over dit spirituele ontwakingsproces, dan kan je hier meer lezen!

feather_purple

Nieuwsgierig geraakt naar wat ik wellicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen verder!